Пошук


Контакт

Страхування Україна

Як можна перевірити статус полісу автоцивілки та страховика що видав поліс?

16.08.2014 21:10

Це зробити легко.

Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) потурбувалось про те аби страхувальники мали можливість перевіряти чинність полісів автоцивілки.

Для цього потрібно перейти за посиланням https://cbd.mtibu.kiev.ua/MTSBU_Pages/Tree.aspx?autoauth=true. На вказаній сторінці слід обрати один із запропонованих варіантів перевірки чинності полісу автоцивілки. Визначити статус полісу та страховика, що видав поліс можна за транспортним засобом, або за серією та номером виданого полісу.

У першому варіанті (визначення статусу полісу за транспортним засобом) Вам потрібно вказати державний реєстраційний номерний знак автомобіля, а також визначити дату, яка цікавить Вас щодо даного полісу.

Результатом буде таблиця, у якій буде вказано серію та номер поліса, статус поліса на вказану дату та опис статусу страхової компанії. 

Також є можливість показати додаткову інформацію щодо полісу, для цього потрібно відкрити деталізацію. В деталізації подано контактні дані страховика та інформація про автомобіль.

В іншому варіанті (визначення статусу полісу за серією та номером) Вам потрібно вказати серію та номер поліса. Результатом буде відображення інформації про транспортний засіб, який застрахований за цим номером поліса.